29. května 2013

29. 5. 2013

Ahoj :)
dneska jsem chtěla na blog dát zase po nějaké té době video, ale včera, když se video ukládalo, tak se mi zasekl notebook a teď to musím dělat znovu. Jde jen o způsob odlakování třpytek z nehtů, ale i tak jsem to tady chtěla dát... Takže to dneska ještě jednou upravím a pozítří už to snad bude na blogu :) 

Rozjelo se poslední dobou dost giveaways, tak bych vás na ně ráda upozornila, kdyby jste se chtěli zúčastnit. Tady máte adresy: http://onlygirlnn.blogspot.cz/2013/05/kosmeticka-giveaway.html ---- http://ordinarylife-my.blogspot.cz/2013/05/anatomicals-giveaway.html ---- http://uduhovekocky.blogspot.cz/2013/05/giveaway.html.

Budu se snažit zase články přednastavit, alespoň na příští týden, protože se teď píše a bude psát dost písemek a čtvrtletek. 


Na závěr jen fotka mých bot, které jsem dlouho chtěla a už je mám asi měsíc. Škoda, že se v nich nedá chodit pořád, celkem dost totiž dokážou navlhnout když je venku vlhko :D 


1 komentář:

  1. Je škoda, že to video nešlo dát hned, ale určitě sem zavítám i v následující dny, protože o tom způsobu odkalování jsem ještě neslyšela :)
    Anoano, samé písemky, my také píšeme, je fajn, že přednastavíš, alespoň tu nebude 'prázdno'.
    Ty boty jsou naprosto překrásné!:O Tento typ se mi neskutečně líbí, závidím ti je!:) Můžu se zeptat, odkud jsou, a kolik stály? Kdyžtak mi prosím odepiš sem (http://tanne.blog.cz/1303/zkouska ), zajímalo by mě to, dlouho podobné sháním :)

    Máš moc pěkný blog, líbí se mi tvé články :)


    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář a názor. Moc si toho cením :)