10. června 2013

Essence - limitované edice (květen, červen a červenec)

Kosmetika Essence si pro nás připravila na léto pár limitovaných edicí, které podle mě vypadají celkem slibně, tak jsem si řekla, že vám ukážu, na jaké výrobky se budete moci těšit.

Show your feet - High heel mania 
Jak už název napovídá, bude se jednat o nehty na nohou a věci okolo. Najdete zde: laky na nehty u nohou, gelové vložky do bot, nálepky na podrážky bot s vysokým podpatkem, ochranné nálepky na podpatek, nálepky na nehty a tetování.

pro větší zobrazení klikněte na obrázek
Edice by měla být už nyní aktuální, na webu píšou, že by se měla objevit přes květen-červen 2013 (v drogerii Dm je edice guerilla gardening, takže v Rossmannovi by měla být tato).

Guerilla Gardening
Tato limitovaná edice je ve znamení barevných, ale i přirozených barev. Najdete zde: mono oční stíny, řasenky na obočí, krémy na rty, krémovo/pudrové tvářenky, laky na nehty, prášky na nehty, štěteček na nehty multi effect a gumičky do vlasů.

pro větší zobrazení klikněte na obrázek
Edice je aktuální, najdete ji v drogerii Dm.

Girls on tour
Ať už se chystáš do města na památky, nakupovat nebo tancovat do klubu, naše praktické výrobky ti pomůžou vytvořit ten správný look - tohle je popis edice na webu essence. Najdete zde: paletku očních stínů, krém na rty a tváře, laky na nehty, vůni "gilrs on tour", kapesní hřeben se zrcátkem a  přívěšek na telefon.

pro větší zobrazení klikněte na obrázek
Edice bude v prodeji v období červen-červenec 2013.

Me&My ice cream
Tahle edice je v barvách jemných jako béžová, vanilková, meruňková, levandulová atp. Najdete zde: třpytivé perly, laky na nehty, nálepky na nehty, čistící ubrousky na ruce, oční stíny, balzámy na rty a tvářenku.

pro větší zobrazení klikněte na obrázek
Edice bude v prodeji v červenci 2013.

Těšíte se na tyhle limitované edice? Viděli jste už někde některou z nich?

PS: Obrázky jsem dělala sama, takže prosím nekopírovat a nevydávat za vlastní! Jedině s mým souhlasem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za každý komentář a názor. Moc si toho cením :)