15. listopadu 2013

Balea a Regina pečující balzámy na rty

Příjemné páteční dopoledne :)
Chladné (až skoro zimní) počasí už přišlo a s tím pokračuje moje péče o rty. Dneska to bude recenze na dva, které "o sobě tvrdí" že jsou hodně pečující a vyživující = na tohle počasí prostě ideální. Jak to ale doopravdy je?
 
 

Začnu balzámem od Baley (4,8g). Stál jako obvykle 30Kč a obsahuje bambucké máslo. Balzám příjemně voní a co oceňuji, tak i v chladu se s ním dá pracovat a je celkem měkký. Co se týče hydratace, tak suché rty vám to nespraví, ale jako prevence funguje dobře a jde i poznat, že je o něco víc hydratační než jeho voňaví kolegové z limitovaných edicí.

Balzám na rty od Reginy (28g) jsem koupila v akci taky za 30kč, normálně ho seženete do 50Kč. Už na první pohled je mezi nimi obrovský rozdíl a to je velikost, Regina je skoro pětkrát větší! Rty hydratuje dobře, nezanechává na nich tlustou vrstvu, ale to jedině když ho máte v pokoji. Pokud ho máte v kapse bundy/kabelky venku (samozřejmě když je chladno) tak ho na rty dáte opravdu horko těžko. Popraskané rty vám dá do pořádku ale určitě snáz než Balea.

Kdybych je měla porovnat, tak bych si na nošení balzámu v bundě musela najít jiný. Doma zůstane Regina na večerní péči rtů a v bundě pravděpodobně Balea, jelikož je měkčí. 

 Co je vaším obblíbeným pečujícím kouskem? Plánujete něco na víkend? 

2 komentáře:

  1. Reginu jsem měla a to balení bylo divný :/

    OdpovědětVymazat
  2. Já tuhle Reginu prostě nemám ráda :-( Jináč tenhle balzám od Baley nebyl vyloženě špatný, ale teď na zimu používám olivovou Isanu nebo mandarinkové Alverde, protože jsou mastnější :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář a názor. Moc si toho cením :)