17. února 2014

17.2. 2014

Hezké pondělní dopoledne :)
Tenhle blog jsem založila proto, abych psala články o tom co dělám a celkově o svojem (ne moc zajímavém) životě. Nějak se to ale zvrtlo a po objevení beauty videí na youtube a blogů o kosmetice se blog zaměřil taky tím směrem :) Ovšem jak jste si asi všimli, tak se tady pořád alespoň jednou za měsíc objeví článek podobný tomuto, tak doufám, že vás baví tenhle oddech od kosmetiky?! :)



Ano, poctivě čtu do čtenářského deníku, o kterém nám učitelka řekla v lednu s tím, že jí ho odevzdáme na konci druháku, ale ještě nám o tom více řekne. Od té doby se o něm nezmínila vůbec... Zajímavé učitele máme :) 

Je to krásné stvoření bez mozečku, které by mělo být vždycky po ruce v zimě, když nemáme v dohledu květiny, a taky v létě, když potřebujeme něco, co by dalo studenou sprchu naší duchaplnosti.
(Oscar Wilde - Obraz Doriana Graye)
 

Někdy v lednu mě napadlo, začít si psát na malé lístečky věci, které mě zrovna potěšily, co zajímavého se stalo, abych si to mohla přečíst, až dobře nebude. Zatím na to ale dost zapomínám, tak snad se brzo sklenička zaplní :)
Na tento týden máme zase dost písemek, tak snad to rychle uteče a pak - PRÁZDNINY! Sice týden, ale i tak se na ně už těším :) Venku to taky vypadá konečně na hezké jaro, tak doufám, že už to tak zůstane :)

Co zajímavého se stalo u vás? Máte nějaký tip na dobrý seriál?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za každý komentář a názor. Moc si toho cením :)