30. června 2015

Spotřebováno - červen 2015

Krásné úterní dopoledne! :)
Tak konečně je oficiálně poslední školní den (v školním roce 2014/15 teda...) a od zítřka jsou prázdniny! Samozřejmě, že většina škol měla vysvědčení už v pátek, ale "ti lepší" chodili do školy ještě o dva dny déle :/ Dneska to bude klasicky spotřebováno, které je tento měsíc jen o pečující kosmetice a dvou lip tintech Astor.


Dove Go Fresh a Purely pampering sprchové gely - Tyhle sprchové gely jsem si poslední dobou hodně oblíbila a používám je už několik týdnů v kuse a nemůžu se jich nabažit. Nejoblíbenější je u mě zatím verze s bambuckým máslem (hlavně kvůli vůni). Pokud najdete vůni, která vám bude vyhovovat, tak určitě doporučuju vyzkoušet!
Balea mycí peeling s malinou - Celkem fajn peeling, který byl vhodný i na každodenní použití. Více v recenzi (odkaz na článek).
Balea pleťový krém "teint perfection" - Na tenhle krém nebyla recenze, jelikož je určený pro starší pleť a ani jsem pořádně nevěděla, co si o něm myslet. Po těch pár měsících používání můžu ale říct, že mi vyhovoval, krásně pleť hydratoval bez toho, aby ji zbytečně mastil. Nevšimla jsem si toho, že by nějak "sjednocoval barvu pleti", ale to od krému ani nechci. Byl v DMboxu.
Seba Med krém na ruce a nehty - Po dlouhé době mě přesvědčil vzoreček o tom, že bych si koupila i plné balení. Krém byl lehký a super rychle se vstřebával, ale i tak ruce i okolí nehtů krásně hydratoval. Vůně byla taky příjemná, květinová.
Astor Perfect Stay lip tint & care (350 Flirty beige, 150 Bois de rose) - Co se mi hodně líbilo bylo, že opravdu nezanechávaly otisky např. na skleničce a vytrácely se celkem hezky. Už bych si je ale asi nekoupila, protože rychle vysychají...

Co jste za uplynulý měsíc spotřebovali vy? Máte zkušenosti s nějakým výrobkem, který jsem spotřebovala?

6 komentářů:

  1. Ty sprcháče jsou super. :) Pěkný článek.
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska jsem si koupila další vůně, tak jsem zvědavá jaké budou :)

      Vymazat
  2. Měla jsem sprcháč Dove s okurkou a zeleným čajem a ta vůně byla skvělá, na léto jako stvořená, určitě si ho pořídím zase:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten typ go fresh jsem si taky oblíbila na teplejší počasí :)

      Vymazat
  3. Krásná spotřeba, ty sprcháče od Dove mě lákají už dlouho... musím je konečně zkusit :)

    Sladká bruneta ♥ ... ta od Syoss!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář a názor. Moc si toho cením :)