3. srpna 2013

Novinky Essence podzim 2013

Ahojte :)
Dlouho nebyly žádné novinky a jelikož Essence chystá zase něco nového na letošní podzim, tak vám to dneska ukážu. Našla jsem pár věcí, na které se zajdu určitě kouknout a možná si je i koupím. Je toho celkem dost tak jdeme na to. 

Jelikož je článek fakt dlouhý, tak si ho rozklikněte :) 

Největší novinkou jsou asi gelové nehty - sada na tvoření gelových nehtů


U nás se bude dát koupit vše, až na starter kit jak na barevné tak na přírodní nehty. Slibují výdrž až 10 dní a když už vás omrzí a budete je chtít sundat, tak je jednoduše odloupnete díky podkladovému laku, který je na to určený. 

Další produkty, které se předtím v prodeji neobjevily: 

Rty


Rtěnka nabízí intenzivní barvu, která drží a drží a přesto nevysušuje tvé rty. Lehká a krémová formule dodává rtům příjemný pocit a zahalí je do neodolatelných barev. V široké paletě si vybere skutečně každý- od zářivě růžové až po intenzivní červenou a tělovou barvu. dostupné v 10 odstínech. 


Jemná textura balzámu hýčká tvé rty a dodává jim barevný nádech v odstínech růžové, červené a korálové- pro jemně zbarvené rty a svěží look. Pro intenzivnější odstín nanes více vrstev. Dostupné ve 3 odstínech.


Lehká formule balzámu hýčká tvoje rty, dodává rtům svěží lesk a nádherně voní. Vůně jsou dokonale namixované, aby si získaly i tvoje čichové buňky-  jablkový koláč, jahodový cheesecake, mango zmrzlina nebo třešňové brownies. Dostupné v 6 odstínech. 

Oči


Metalické a třpytivé efekty na oči jsou trendem podzimu a zimy 2013. Jemná textura s extrémně vysokým krytím a metalickým efektem ti pomůže vykouzlit dramatický oční make-up. Paleta odstínů je široká, takže si vybere opravdu každý. Dostupné v 8 odstínech. 


Inovační, dlouhotrvající pěnová textura se jednoduše nanáší pomocí konečků prstů. Krásné pastelové barvy nabízí střední krytí a třpytící efekt a  můžeš je použít i jako rozjasňovač. Dostupné v 6 odstínech. 


Temně černá matová tužka jumbo ti pomůže vytvořit oblíbené a efektivní kouřové oči. Díky svému tvaru tužky je ideální na cesty. Dostupné v 1 černém odstínu. 


Dlouhotrvající gelová textura krystalových očních linek s vysokou pigmentací ti pomůže vykouzlit dechberoucí třpytivé efekty na očích. Tenký aplikátor ti navíc zajistí přesnou a jednoduchou aplikaci. Dostupné v 5 odstínech.


Řasenka v tubě je naprosto unikátní a trendy. S inovačním kartáčkem se speciálním vykrojením nabízí tvým řasám extra objem. 


Nová jumbo tužka na oči je jemná, voděodolná a extrémně dlouhotrvající - vydrží až 16 hodin. Můžeš ji použít jako tužku na oční linky nebo jako oční stíny. Tužka je přesná, jednoduše se nanáší a nerozmazává se. Dostupné v 8 odstínech.  

Nehty


Koukala jsem se na odstíny a ty popisky, které mají některé laky na víčkách a vypadá to, že Essence přišla taky s pískovými laky na nehty. + Je 15 nových odstínů laků.


 Štěteček na francouzskou manikúru pro dokonalé špičky nehtů je vděčným pomocníkem pro každou milovnici french stylu. Inovační tvar štětečku se přizpůsobí tvaru tvého nehtu, takže ti zaručí přesnou aplikaci laku.


3D efekty na nehty: dechberoucí trojrozměrné textury ve formě perliček, sametového pudru, třpytek, vloček a metalických třpytek ti pomohou vytvořit originální nehtový design. Nasyp efekt na stále mokrý lak na nehty a nech ostatní obdivovat tvůj nehtový styling. Tip: perličky nejdříve nasyp do víčka a svůj nehet do něj jednoduše ponoř. dostupné v 8 variacích. 


Naprosto unikátní: s papírovým potiskem na nehty můžeš na své nehty přenést styl novinového potisku. Ať už si vybereš černobílý nebo barevný potisk ve tvaru písmenek, obrázků, článků nebo zvířecích designů - vše, co je tištěné, můžeš jednoduše přenést na nehty. Nanes na nehty 2 vrstvy světlého tónu laku na nehty. Odstřihni kousek novin, nanes na něj speciální roztok od essence a obtiskni na nehet a přitiskni po dobu 15 sekund (obrázkem dolů). Poté zapečeť krycím lakem. Dostupné ve 4 verzích, každá verze obsahuje 6 designů.

Obličej


Nový make-up all about matt bez oleje dodá tvé pleti matový efekt pro sametově jemný výsledek. Dlouhotrvající formule vydrží až 12 hodin a textura bez oleje neucpává póry. Nový člen oblíbené rodiny all about matt přichází v trendy matovém balení a je dostupný ve 3 odstínech. 


S novou tvářenkou v tyčince je super jednoduché vyčarovat na tvářích nádech svěžesti, i když si na cestách. Sametová formule s pudrovým dokončením se jednoduše nanáší a rozetřít ji můžeš konečky svých prsů. Tvářenka navíc voní po ovoci. Dostupné ve 3 odstínech.  


Ať už preferuješ sypký nebo kompaktní pudr, sametově jemný štětec kabuki  ze syntetických vláken se sladí s jakýmkoliv pudrem a ulehčí ti aplikaci pudru na obličej, krk a tělo. dostupné v růžovo-černé verzi. 

Nakonec bych řekla, že jsem neuvedla úplně všechny novinky, to by byl článek fakt hodně dlouhý. Obrázky a popisy mám z této stránky essence, tak se tam můžete kouknout na více věcí. Neukazovala jsem taky věci, kterým rozšířili jen odstíny. 
Mě se nejvíce líbí sorbet pěnové stíny, barevné jumbo tužky na oči, efektové věcičky na nehty a tvářenka v tyčince.

Zalíbilo se vám něco z  těchto novinek? Podíváte se po něčem? 

PS: Nepropásněte giveaway od Leny :) Najdete ji TADY!!!

3 komentáře:

  1. Ty novinky vážně vypadají dobře, kdy přijdou do drogerií?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na webu píšou, že se to týká podzimu a zimy 2013 a na jejich facebooku zmiňovali září, takže asi už v tom září nebo říjnu :)

      Vymazat
  2. Nejvíc se mi teda líbí ty rtěnky a perličky na nehty. To zase bude utracených peněz. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář a názor. Moc si toho cením :)