23. března 2014

Jarní nehty #8

Hezkou neděli všem :) Když už začalo to jaro, tak jsem si řekla, že je čas na malou inspiraci na nehty a tip na zdobení vajíček pomocí laků na nehty a vody. Na závěr jsem přidala ještě obrázek aktuální limitované edice od Essence, kterou jsem neviděla v DM takže hledejte spíš v drogerce Rossmann. 

favnails.com
weheartit.com
weheartit.com
weheartit.com
weheartit.com
favnails.com

http://de.paperblog.com/
Aktuální limitovaná edice od Essence Bloom Me Up! ve které najdete: oční stíny (01 bloomylicious, 02 rose it up!, 03 blow my mint), čelenku do vlasů, rozjasňující pudr (01 rose it up!), tvářenky v tyčince (01 chaising lacy, 02 blooming tender), rtěnky (01 rose it up!, 02 chaising lacy), sadu štětců (prodávají se ale zvlášť), laky na nehty (02 lovely lavender, 03 blooming tender, 04 chaising lacy, 01 blow my mint), nálepky na nehty a duo tužku na oči (01 bloomylicious). Názvy odstínů jsou psané vždycky zleva doprava, jde vidět, že se s nimi moc nenadřeli a dali několika věcem stejný název... Mně se líbí všechny věci v limitce kromě rozjasňujícího pudru a nálepek na nehty. 

Narazili jste na limitku od Essence - koupili jste si něco? Jaká je vaše oblíbená barva na léto - na nehtech, v oblečení? 

1 komentář:

Děkuju za každý komentář a názor. Moc si toho cením :)