21. července 2014

Jordana Forever Flawless pressed powder

Ahoj :) Taky bylo a je u vás poslední dobou takové vedro? Jo, takhle si možná někteří představují pořádné léto, ale spolu s bazénem nebo mořem... Jinak to moc ideální není :D Dneska vám povím něco o mé první zkušenosti se značkou Jordana a to pudrem Forever Flawless.

jo, je to naschvál, že se ta "paní" kouká na ten pudr :D

Balení není z moc pevného plastu, ale pravda, že mi už jednou spadl na zem a naštěstí se otevřel tak, že vypadla jenom labutěnka. Oceňuju, že má velké zrcátko a už zmíněnou labutěnku, která je dobře použitelná.


Voní prostě jako by pudr voněl, možná trochu "babičkovsky", myslím že by to někomu mohlo i vadit. Jde trochu cítit i na pleti. Není úplně jemně namletý, ale při aplikaci to vůbec nevadí. Taky trochu práší, takže je lepší po něm štětcem jakoby ťupat a ne přejíždět. Opravdu trochu i barví a pomůže korektoru z kryvostí, ale spíše ho zabarví. Přes momentální vedra s ním moje pleť je matná tak půl hoďky. Spíše se bude hodit na zimu. Mám pleť v T-zóně mastnější, takže přes takový "normálně teplý" den mi vydrží možná 4 hodiny relativně matná pleť. Odstín je zatím na jaro-léto dobrý, uvidíme jak to bude v zimě. Pudr mám ze stránky jordanacosmetics.eu a stálá cena je 59 Kč za 9,5 g.

Vyzkoušeli jste něco od značky Jordana? Co by jste doporučili?

3 komentáře:

  1. Určitě bych Ti doporučila řasenku Best lash extreme, za tu cenu je boží :)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s Nelly - řasenka Best lash extreme je skvělá! :)

    Jinak tě chci pozvat na svou první giveaway- http://karoli-fantastic-world.blogspot.cz/2014/07/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež používam BEST LASH EXTREME :) Ale nevytáča až tak dobre.


    Rada by som Ťa pozvala do mojej GIVEAWAY. :)
    www.nikoletavujisicova.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář a názor. Moc si toho cením :)