9. října 2014

Essence limitované edice listopad-prosinec 2014

Hezký čtvrtek :) Jelikož mi není posledních pár dnů nejlépe, dneska mám pro vás souhrn limitovaných edicí, na které se budeme (snad na všechny) moct těšit.

V období od října do listopadu se chystá limitka Rock Out!! Zajímavé výrobky by byly určitě pudrové barvy na vlasy nebo 3 odstíny krémových očních stínů v tubičce (škoda, že tam není nějaký každodenně využitelný odstín).
zdroj
Od listopadu do prosince by měla být dostupná limitovaná edice Good girl bad girl. Myslím, že nejzajímavějším produktem jsou linky, které jsou složené ze tří hrotů a měl by s ním člověk udělat linky raz dva :) Na co se já těším nejvíce jsou určitě laky na nehty - každý má totiž jiný efekt!

zdroj
A poslední LE, kterou dneska zmíním je ta, na kterou se těším asi nejvíce (hlavně proto, že až bude v obchodech, tak budou zanedlouho Vánoce! :)) a tou je Come to Town. Místo samostatných laků na nehty, najdete i dva sety laků. Zajímavě jsou taky odstíny rtěnek - rudý a fialový a krémové tvářenky, na které se určitě podívám. Jako malý Vánoční bonus jsou v limitce i pohlednice s různými motivy.
zdroj
Zaujalo vás něco z limitovaných edicí? 

PS: Nevím, které limitky se k nám dostanou a které ne, pokusím se to ale zjistit a dopsat ;)

8 komentářů:

  1. Počítám s tím, že si musím koupit něco z Come to town, protože věci z této edice nádherně vypadají! Má to takové kouzlo, ale stejně jako Rock out... :) Rozhodně tu třetí se budu ještě zajímat..

    OdpovědětVymazat
  2. Na ten linkovací fix se budu muset podívat :)) a ty sety těch laků bych klidně někomu dala jako dárek, protože vypadají tak vánočně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se na ten fix těším :) Taky mě to napadlo a navíc je to i v té krabičce, jenom by mě zajímalo, jak budou ty laky objemově velké...

      Vymazat
  3. Teším sa na všetky tieto limitky ! :) Najviac ma zaujala Come to Town a Good girl Bad girl :)
    http://worldstyleandme.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Chtěla bych vyzkoušet tu fialovou rtěnku z limitky Good girl Bad girl :) snad nezklame :D
    nico-chan.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na obrázku vypadá celkem dobře a odstíny z limitek stojí za to, tak snad bude fajn :)

      Vymazat
  5. tyjo moc hezky barvicky vsechno

    rozjizdim novy projekt, je to neco na zpusob reality show, smirovani oblibenych blogeru, kdyby te to zaujalo, budu rada, kdyz se zapojis :) http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/10/jak-si-ziju-projekt.html

    OdpovědětVymazat
  6. ahojky miluju essence kosmetiku ta vanoční je užasná ja mam ten pudr je užasní pokud budeš mít zajem vidět muj blog tady je http://berenike92.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář a názor. Moc si toho cením :)