10. listopadu 2014

IISuperwomanII │ Oblíbené Youtube kanály

Krásné listopadové pondělí! :)
Zítra máme na škole den otevřených dveří a třeťáci mají veletrh fiktivních firem (skupinky si vytvoří vlastní fiktivní firmu a na dni otevřených dveří ji "prezentují" mají své jakoby stánky, pak do konce školního roku se budeme učit asi něco více o založení firmy atd.) - už se těším! Dnešní článek bude ale věnovaný mé momentálně hodně oblíbené youtuberce IISuperwomanII.


Její Youtube kanál sleduju už dlouho, ale až poslední dobou mě začaly videa hodně bavit a koukala jsem i do historie videí na našla pár zajímavých kousků, u kterých jsem se hodně zasmála. Pokud videa na Youtube sledujete a víte, že komentáře pod videy jsou občas trochu divné, tak doporučuju tohle video s názvem "My Parents Reacting to Youtube Comments"



Jak jde poznat, tak Lili (Superwoman) hraje oba dva rodiče, jen jim přidala "jejich" přízvuk.
Pak to jsou videa, kde mluví o svých vlastních příhodách, nebo různých lidech jako třeba "Types of texters" nebo "Awkward Massage". Nedávné video, které mě dost rozesmálo jenom tím, jak ukazovala, jak vypadá váš obličej, když jste na masáži na lehátku (kde je na obličej taková díra? :D).


A hodně dalších a dalších videí. Jestli sledujete i zahraniční kanály a na IISuperwomanII jste ještě nenarazili, tak se určitě na pár jejich videí koukněte a nebudete litovat :)

Sledujete Youtube zahraniční/český? Znáte IISuperwomanII?

1 komentář:

  1. ju nepoznam :) dakujem za tip!


    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o kozmetiku Bioderma, stylove hodinky a poukaz na 50€! Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář a názor. Moc si toho cením :)