7. prosince 2013

Oblíbené české youtuberky #1

Ahoj :) jelikož díky tomuhle taky vznikl blog, tak bych chtěla dneska napsat článek o mých oblíbených českých youtuberkách. Myslím, že je budete všechny znát.

1. Hanny Brokolice
- Hanny mám moc ráda, jelikož ve videích ukazuje většinou kosmetiku z drogerií, na kterou se sama můžu v drogerce kouknout. I když nepřidává videa moc často (školu máme přece jenom všichni), tak se na její videa koukám nejraději. Má kanál na youtube i blog.


2. Get The Louk
- Lucku znáte všichni určitě. Inspirací doslova překypuje, takže na Halloween, Vánoce a jiné svátky vždy vymyslí krásné líčící videa. Má taky pravidelné rubriky (Nákupy a novinky, RIProdukty atp.). Taky má i blog a youtube kanál.


3. Petra Lovely Hair
- Petra dokonce vyhrála cenu Blogerka roku, takže další známá jak blogerka tak youtuberka. Líčící videa jsou taky krásné. Ve videích zmiňuje i kosmetiku dražší, ale dostane se i na drogerku. Občas točí videa i s manželem u kterých se rozhodně zasmějete (hlavně Tagy).


4. Petra Kopolovičová
- Poslední zmíněnou youtuberkou je taky Petra, kterou možná tolik lidí nezná, ale určitě by mělo. Na jejích videích mám ráda to, co možná někteří ne a to délku. Občas má video u 30 minut, ale když odpoledne nemám co dělat tak se koukám na její videa. Píše taky i blog. Dělala jsem s ní i rozhovor (odkaz).


Určitě by mohl být článek ještě delší. Zmínila bych ještě Škodulku - ta bude určitě v oblíbených blogerkách, nově objevenou Lenu Čerge a další... 

Jaké jsou vaše oblíbené youtuberky? Díváte se raději na české nebo anglické videa?

1 komentář:

  1. Tyhle čtyři mám taky ráda a kromě nich ještě třeba Teri Blitzen, Makynu016, theteengirllooks a Nici Ko z těch mladších a Plum Foolery:)

    http://charmed-all.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář a názor. Moc si toho cením :)