20. srpna 2014

Balea Sprchový peeling mandarinka a pomeranč

Krásné středeční ráno! Tenhle peeling jsem si koupila nedávno (stačila jsem ho použít párkrát), je to ale limitovaná edice, tak jsem vám o něm chtěla napsat dříve, než se přestane prodávat. Z téhle limitky mě zaujala ještě pěna na holení, ale nejde si k ní jak čuchnout :D 


Balení je obyčejná tuba. Nikdy jsem s tímle typem balení neměla problém.. Pravda, že vymačkávat poslední zbytky produktu není nejjednodušší, ale pokud chcete, tak tubu můžete rozstřihnout a vydolovat poslední zbytečky.


Vůně mi přišla při prvních několika přivoněních hezká. Doma mi voněl peeling už trochu jako chemický pomeranč a mandarinka. Co jsem zjistila až doma bylo taky to, že to není jenom peeling (jo, nepřečetla jsem si to celé), ale sprchový peeling. Peelingových částeček je tam fakt minimum, jsou to zelené kuličky, které se po pár přetřeních rozpustí. Celkem dobře pění, když použijete mycí houbu. Nemám moc náročnou pokožku a nemažu se každý den, po tomhle sprchovém peelingu je pokožka trochu suchá, ale obejdu se bez namazání tělovým mlékem. Takže pokud máte suchou pokožku, tak tohle pro vás nebude. Cena je 35 Kč a seženete ho aktuálně v drogerii DM.

Používáte peelingy? Vyzkoušeli jste nějaké od Balea?

5 komentářů:

  1. Na peelingy moc nejsem, ani na ty pleťové. Ale chtěla bych nějaký vyzkoušet během dovolené, kam se chystám:) Tento vypadá fajn, ale myslím, že by mohl mít více těch zrníček, když teda hlasá, že je to peeling:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tenhle jsem si koupila včera, ale ještě jsem ho nezkoušela. Předtím jsem měla ten citronový a ten byl skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  3. Čmuchala jsem ho, nakonec jsem ho tam ale nechala. :)
    Zvu Tě na giveaway o 200,- právě do DM! :)
    http://beautifulwhile.blogspot.cz/2014/08/giveaway-o-poukazku-na-200-do-dm.html

    OdpovědětVymazat
  4. http://nico-chan.blog.cz/1408/liebster-award-tag
    Ahoj, nominovala jsem tě do TAGu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář a názor. Moc si toho cením :)