27. září 2014

Essence 24h ochranný balzám na ruce + limitovaná edice krémů

Hledáte nebo jste hledali dobrý hydratační krém na ruce, který bude dobrý i na zimu? Už hledat nemusíte, já jeden takový našla v Douglasu (seženete ho ale i v některých prodejnách Tesco nebo Rossmann). 


24h ochranný balzám na ruce poskytuje intenzitní ochranu pro obzvláště drsné a suché ruce. Bambucké máslo a kokosový olej poskytují hydrataci a péči a chrání tvé ruce před vysušením na více než 12 hodin. Nezanechává mastnotu.


Zaprvé bych chtěla poděkovat kamarádce Neli, která mi krém vydolovala z vysoké průhledné nádoby, ve které krémy byly a tahle vůně byla až někde za půlkou dole :D Není čeho litovat. Krém má hodně jemnou vůni - kterou si můžete ale sami patřičně očuchat v obchodě, která jde pak i cítit z rukou. Má trochu hutnější konzistenci, takže není tak lehké ho rozetřít, ale potom to je jenom lepší. Po ani né minutce je krém vstřebaný a máte ruce krásně hebké a hydratované. Nevím, jak by to zapůsobilo na hodně vysušenou pokožku, ale myslím že 100 % stojí za vyzkoušení! Cena v prodejně Douglas byla krásných 33 Kč za 75 ml a v téhle stálé nabídce mají ještě další dvě varianty.

zdroj: essence.eu
Teď ale k tomu zajímavějšímu a to je limitovaná edice krémů! Essence si pro nás připravila na říjen-prosinec 2014 (někdy v tomhle období by se měly krémy dostat na trh) další limitovanou edici jejich krémů na ruce. Tentokrát je vůně a obal zaměřený na "cake pops". Vybrat si můžete ze tří variant a to: vanilka & skořice, třešeň & kokos nebo cookies & mandle. Na jejich oficiálních stránkách (viz zdroj obrázku) je napsáno, že maximální a doporučená maloobchodní cena je 54,90 Kč, takže takovouhle čekejte asi cenu. Dlouho jsem žádný jejich krém nevyzkoušela, ale tentokrát se nechám zlákat!

2 komentáře:

  1. Tak aspoň, že stojí za to :D Na limitovanou edici se taky nechám zlákat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se poslední dobou hrozně vysoušej ruce, takže ho nejspíš vyzkouším.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář a názor. Moc si toho cením :)